Activiteitenbegeleiding

Themafeesten

Het organiseren van een kinderfeestje kost tijd en vraagt om creativiteit en ideeën. Kiddies Maastricht helpt je graag bij de voorbereidingen.
Wil je ook graag tijdens het feestje extra hulp? Dan is dat ook mogelijk. Er kan een keuze gemaakt worden uit de volgende pakketten:

Pakket 1: Extra ogen

Kiezen jullie voor deze optie, dan zorgen jullie geheel zelf voor de invulling van jullie feestje en huren jullie mij in om het overzicht te bewaren en jullie te assisteren bij activiteiten.


Pakket 2: Compleet

Kiezen jullie voor deze optie, dan verzorg ik voor jullie de invulling van het themafeest. Ik heb voor elk thema een apart programma en ik bespreek dit samen met jullie om te kijken of dit bij jullie wensen past. Verder draag ik zorg voor de aanschaf van benodigde spullen en begeleid de kinderen bij de activiteiten.

Pakket 3: Uitgebreid

Kiezen jullie voor deze optie, dan worden jullie geheel ontzorgd van A-Z, zodat jullie volop kunnen genieten van het plezier dat de kinderen hebben en tijd hebben om deze leuke momenten eventueel vast te leggen op camera. Naast de begeleiding van het activiteitenprogramma, zorg ik ook voor een aangeklede ‘sweet table’ dat geheel is afgestemd op het thema.

Workshops

Of het nu gaat om een kinderfeestje, een communiefeest, bedrijfsuitje of babyshower: voor elke gelegenheid is er wel wat leuks te verzinnen.

Kiddies Maastricht biedt diverse workshops aan, zoals o.a.:

  • dansen
  • sieraden maken
  • cupcakes versieren
  • boetseren met fimo
  • creatief met stof
  • en nog veel meer…

Aangezien elke opdracht maatwerk is, zijn de prijzen afhankelijk van het aantal personen, de locatie, de reistijd en eventuele speciale wensen.

Voor een persoonlijke offerte kun je vrijblijvend contact met mij opnemen.

Schminken en glitter tattoos

Heb je binnenkort een kinderfeestje, communiefeest, doopfeest, evenement, open dag, braderie, personeelsfeest, vrijgezellenfeest
of een bruiloft?

Om je feest helemaal af te maken, kun je mij ook inhuren om te schminken of glitter tattoos te zetten.

Schminken
Door de mooiste schminkcreaties veranderen kinderen in prachtige prinsesjes, stoere tijgers, enge griezels of andere figuren. Voor de oudere kids behoort Eye-Design ook tot de mogelijkheden.

Glitter tattoos
Glittertattoos zijn ontzettend leuk en hip.
Of je nu houd van dinosaurussen, Hello Kitty, rozen of auto’s, het is leuk voor iedereen. Voor de oudere kids heb ik ook stoere tribals voor op de onderrug.

De tattoos blijven 3 tot 7 dagen zitten.
Dit is afhankelijk van de plaats van de tattoo, het huidtype en de verzorging. De tattoos zijn waterbestendig; je kunt ermee zwemmen en douchen (even deppen i.p.v. wrijven bij het afdrogen).

De gebruikte materialen zijn huidvriendelijk en geschikt voor alle leeftijden. Als je toch eerder de tattoo wil verwijderen dan kan dat met een alcoholhoudende lotion of olie.

Recensies

“Dayenne heeft ons met carnaval super mooi geschminkt! Dankjewel!”

Simone Haex

“Dayenne heeft ons carnavals zondag mooi en uitstekend geschminkt !! Super enthousiast…..”

Ans Pappers

Dayenne, bedankt voor de mooie creaties tijdens ons personeelsfeest! Professionele opzet!! Als ik je ergens kan aanbevelen zal ik dat zeker doen.

Met vriendelijke groet,
Esther Nicolai

Mora Produktie BV

De familie heeft ons uitvoerig bedankt voor het feestje en waren ook erg blij dat het zusje van de jarige mee kon komen en ook een leuke middag had.

Feestelijke groet,
Renée Kranenberg

Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes